dimecres, 23 de desembre del 2009

PRESENTACIÓ TORNEIG CADET STA. CRISTINA-COSTA BRAVA


Santa Cristina d’Aro acull el I Torneig Internacional de bàsquet cadet masculí

Aquest dimecres dia 23 s’ha fet la presentació oficial del Torneig Internacional de Basquetbol de categoria cadet Costa Brava-Santa Cristina d’Aro, que es jugarà a la localitat baixempordanesa el cap de setmana del 2 i 3 de gener.

La presentació va tenir lloc a la Sala d’Actes de la Casa Solterra, amb la presència de Josep Saguer, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport; Narcís Casassa, Vicepresident i diputat d’esports de la Diputació de Girona;Miquel Martinez , Director General de l'empresa Sports4you; Ricard Herrero, Alcalde de Santa Cristina d’Aro; Jordi Mulà, Regidor d’esports de Sta. Cristina d’Aro, Jordi Prieto, President del Club Bàsquet Cristinenc i dels representants de la Federació Catalana de Bàsquet.

El torneig comptarà amb sis equips, que es repartiran en dos grups. En el grup A i seran present l’Estudiantes de Madrid, el Pamesa València i l’Unicaja Màlaga; mentre que el grup B l’integraran el Donetsk d’Ucraïna, el Cai Saragossa i el Sant Josep Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada